måndag 7 september 2009

Just nu är det hela tiden något som skall målas,men jag tycker att det är roligt... Den här ramen var i guld,nåja det är ju inget fel på guld,fast jag ville ha den i vitt. Eventuellt skall det bli en spegel till badrummet,vi får väl se när vi kommer så långt.
Pelarbordet sålde jag direkt,förmodligen för att priset var så lågt,vi tycker det känns bra att kunna ligga lågt i priserna så att kunderna känner sig nöjda.
Klaffbord går ju för det mesta dyrt på auktioner,det här behövde målas annars tycker jag att man skall bevara orginalfärgen.
Det blir inte så mycket på min blogg idag,skall nämligen iväg och arbeta.

8 kommentarer:

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Så fin ramen blev i vitt!Urläcker är den! Lite mera shabby i det hela. Fina bord också! Ha en fin dag kram

Angels, roses & white homes sa...

Hej! OJ förlåt du har varit med jag plockade bort dig av misstag, allt är återställt! Ja alltså jag hinner inte följa alla dom som jag har haft. Ha en fin dag vännen!VI fortsätter som vanligt! hihihi Kram

Livet på Berget sa...

Hej Agneta
Såg din kommentar på min blogg (tack för den) och hittade hit till dig! Gud så mysiga bilder, jag bara måste följa den här bloggen känner jag. De där vackra roskopparna du gör i keramik är ju fullständigt underbara!!! Du har en fantastisk talang. Hoppas det går bra att jag länkar till dig. Har du gjort fatet i headern, det var sååå vackert? Å vad spännande med det nya huset!
Ha en skön tisdag
Kramar
/Sara

mariaK. sa...

Hej och tack för titten hos mig!
Härlig blogg du har, och med många fina bilder.
Din keramik är också jättefin, "när jag blir stor" (eller kanske när barnen blir stora och jag får mer tid), så vill jag också lära mig arbeta med lera. Mitt största problem är väl att jag vill lära mig så mycket, men av tid har jag så lite...:-)
Hälsar gärna på hos dig igen,
Kram/Maria

Idyll och Inspiration sa...

Hej Anita! Tycker din shabby ram blev så vacker med allt det slitna.
Klaffbordet är också fint, drömmer själv om att ha ett sådant i mina ägor.

kram tessan

Mitt Måleri sa...

hej
vacker ram och dina loppisfynd underbara =)
kram pia

mariaK. sa...

Hej igen Agneta!
Jo, det är inte helt fel det som står i boken. Men det som gör att man ibland drar på smilbanden då man läser den, är det gammalmodiga språket som används. Man skriver tex i ett avsnitt om "Den kloka,feta och äldre...". Så skulle nog få skriva idag. Men det är också det som gör den så härlig att läsa; kontrasterna mot idag. Fast jag tror ändå att jag hoppar över de gråa klänningarna som jag skrivit om tidigare, jeans känns rätt OK tycker jag. Även efter 40 fyllda ;-)
Ha en skön kväll
Kram, Maria

Mitt Måleri sa...

hejsan
tack snälla =) jag skriver allt för hand textar först med blyerts lite tunnt =)
kram pia