onsdag 16 september 2009

Det känns som om jag redan har visat dessa bilder,jag får väl skylla på att jag känner mig ryggig och eländig,fy jag hinner inte att bli förskyld nu. Denna grejen är en gammal häftapparat,det är inget jag använder men den passar som dekoration på skrivbordet.
Om jag skulle ta och skaffa en grov kedja eller skinnsnodd och hänga denna klocka om halsen,det är helt rätt just nu,Jag har den faktiskt ibland i en klockkedja i min väst,precis som man hade förr.

7 kommentarer:

Chrissy sa...

Hi!!! Thanks for coming by,your blog is lovely!! All the best,Chrissy

Livet på Berget sa...

Vilka häftiga grejor! Jätte fint du har på skrivbordet. De gjorde så vackra saker förr. Tänk hur trist en häftapparat ser ut nu. Inget man vill ha framme ialla fall. Klart du ska använda klockan, jag tror på en läderrem runt halsen, det blir lite mjukare.
Må gott
Kram
/Sara

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Alltid flotte bilder hos deg. Lykke til med ridningen!! Klem:)

Angels, roses & white homes sa...

Hej! OJ så fina gamla saker du har på skrivbordet!! Inte illa ! Hoppas allt är bra med dig. NU är jag tillbaka! Hörs snart igen kram

Vit som snö sa...

Jag har iallafall inte sett bilderna, vilka vackra saker att ha till skrivbordet! Synd att inte häftapparaterna idag är sådär fina!!
Ha det gott! Kram Cilla

bikim sa...

Love the way you layed the glasses, clock and the lavander - just gorgeous! thanks for the lovely comment on my blog! i'll add you to my favourite blog list.
Take care,
Rosa

ps. by the way, loved the horse head!

Britt sa...

Hej Agneta! Tack för titten och kommentaren hos mig. Jag har opererat in en knäprotes i juni månad.
Vad mycke fina saker du visar. Klockan är ju helt underbar...jag skulle ha den i en grov kedja om halsen.
Ha en skön helg.
Kramiz Britt