onsdag 23 september 2009

Resa.... Ja kanske det,vi är några på mitt arbete som gärna vill åka till Colombia och arbeta som volontärer i fem veckor. Nu är det mycket osäkert om vi kan bli lediga,vi hoppas att detta skall gå att ordna vi känner så starkt för detta.Resan är bokad och betald ,det måste ju göras i god tid. Om resan blir av så åker vi i början av januari.Meningen är att vi skall ingå i en sjukvårdsgrupp men vi skall även hjälpa till att bygga skolor. Som sagt resa eller inte det återstår att se,håll tummarna för oss.
Vilket arbete man lade ner på förpackningar förr,titta på denna gamla choklad ask som är så vackert gjord.Någon kanske en kvinna fick denna ask som present, blev säkert mycket glad,chokladen som låg i var säkert utsökt god. Man var rädd om sina förpackningar sparade dem och använde dem,kanske förvarade någon sina kärleks brev i denna ask,vad tror ni?Eller kanske en liten flicka fick samla sina bokmärken i den.

9 kommentarer:

Tess på Tilda och Mamma sa...

Låter som en underbar resa och spännande upplevelse hoppas det går vägen för er. Måste bara få berömma er för det underbara tornet på huset så mysigt som mumintrollen.
KRam Tess

Vit som snö sa...

Sån söt ask! Jag brukar också fundera ibland om historien kring mina gamla saker. Min mammas gamla bokmärken finns i en såå vacker gammal cigarrlåda- inte som dagens cigarettpaket precis;-)
Vilken spännande resa, jag håller absolut mina tummar!
Kram Cilla

hemma hos lilla mej sa...

Låter som en helt underbar resa.Vilken spännande upplevelse.Vilken söt liten ask.Ha det gott kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

Livet på Berget sa...

Jag håller tummar och tår för att er resa blir av. Det är viktigt att hjälpa andra så jag hoppas ert arbete förstår vikten av att ni får ledigt och kan åka. Asken var underbar, jag brukar också fantisera om sakers historia...:).
Må gott!
Kram
/Sara

Britt sa...

Vad underbart den resan låter. Hoppas det går vägen så du kommer iväg.
Jättesöt liten ask. Kanske har det legat hemliga kärleksbrev i den....
Ha de gott
Kramiz Britt

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hallojsan.
Oj,vilken resa,hoppas att du kommer iväg.
Förpackningar från förr är ju ofta så vackra,nu är det ju bara mest slit och släng.
Önskar dej en härlig helg
kram Anette

Kate sa...

Det føles bra å gjøre noe for de som ikke har det så fint og godt som oss.
Flott

Anonym sa...

Vilken fin ask! Tänk att saker från förr alltid är gjort med så mycket omsorg, sånt hittar man inte så mycket av idag...
Det är roligt också att sitta och filosofera över en sådan ask, vem köpte den, vem fick den och varför osv...

Jag håller verkligen tummarna för att er resa blir av. Det är något jag ofta önskat att jag kunde göra, få resa till ett annat land och hjälpa till på plats. Jag ömmar så för alla utsatta barn...men man har inte hälsa för det :/

Önskar dej en fin helg!
Kram Maria

Jeanette sa...

håller tummarna att ni reser, vilken härlig upplevelse
så fin ask jättesöt
vill önska dig en trevlig helg
kramis