söndag 27 september 2009

En vit kanna, köpt på auktion...........Vissa saker blir man så förtjust i ,denna kanna var just en sådan.När jag är på auktion så har jag alltid en prisgräns när jag budar,ett slags tak.Ibland tillåter jag mig att gå över. Den här kannan blev dyrare än jag hade tänkt mig,så här gick jag över.
Gamla sigill har jag äntligen fått tag i .De är så vackra att bara titta på,men jag hade tänkt att använda dem.Skall köpa svart lack,jag har sett att Panduro har det.Tänk vad fräck att göra små paket av gammalt notpapper och snöre och ett svart lacktryck.
Vackra snirkliga bokstäver,det skall bli kul att testa synd att jag inte har någon lack hemma.
Ibland när man är på auktion så finns det inget man vill ha,men så ser man något man känner för som gör att det är värt att sitta och vänta på.Den här lilla godmorgontavlan är just en sådan,det värsta är att det ofta är fler som tycker likadant. Då vet ni vad som händer man går över det där taket som jag berättade om.Det går ju bra när man köper till sig själv men skall man sälja i butiken så kan man inte gå för högt om man vill tjäna några kronor på affären.
Jag vill tacka er alla som lämnar kommentarer jag försöker att svara men jag har inte hunnit med det på sista tiden.Jag vill att ni skall veta att jag blir jätte glad för dem även om jag inte hinner att svara.Sköt om er och ha det så bra. Agneta

5 kommentarer:

AkH sa...

Jättefin kanna! Vad intressant det låter att åka till Colombia och arbeta som volontär, hoppas ni blir lediga! Skall bli spännande att se hur det går!
Ha en fortsatt bra dag!
Anna-Karin

Livet på Berget sa...

Hej
Fantastiska stämplar! Paketen kommer bli så fina....fick pyssellust. Har lite notpapper och vackra snören. Tack för inspirationen.
Kram
/Sara

bikim sa...

Beautiful tea pot. love the texture and whitness of it. what a great way to serve a tea. have a great week,
Rosa

mariaK. sa...

Härliga saker du köpt!
Jag såg faktiskt lack och sigill i olika former på Bokia i julas. Inte så fina som dina gamla, men lacket borde ju funka. Det kanske är en säsongsvara, men kanske att de isåfall tar in nytt till jul igen.
Kram, Maria

Birgitta sa...

hej där! Hittade din blogg genom Agnes Shabby chic!
Här har du hittat härliga saker! jag såg i din profil att di är keramiker...då måste du bara gå in på den här bloggen: revesdargile@canalblog.com. det är en väm till mig som bor i provence och hon gör underbara saker!