lördag 3 oktober 2009

Jag försöker verkligen.............. Men det går inte,jag tycker inte om hösten,det är bara att erkänna jag är ingen höstmänniska. Mysigt tända ljus,det gör jag på sommaren också.Hög klar luft,pyttsan det regnar och stormar.Vackra färger,nåja en kort stund,massor med löv som far omkring som man försöker att få bort.Nej tacka vet jag våren,när allt vaknar till liv,flyttfåglarna kommer tillbaks och kvittrar så vackert. Då är det lätt att leva,men det är väl tur att alla inte tycker lika.
Så jag fotar mina änglatrumpeter,vill inte tänka på Julen ännu,fast en del butiker har tagit fram julsakerna redan,vad tycker ni om det?
När det är dags att julpynta då rear många butiker julsakerna och dom flesta är ganska så trötta på julen,visst är det konstigt.
Nu skall jag inte gnälla mera,önskar er alla en trevlig helg.

10 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Tur att man tycker olika, själv älskar jag naturens skiftningar, det är så spännande att följa. Nu bor du ju inte här i norr, jag tror vi har bättre höst än ni. Här är det mest soligt och fint fast kallt:). Tycker inte om att starta med julen för tidigt, det innfinner sig någon slags köphysteri hos alla vilket inte känns som den "riktiga" julen. Jul för mig är mera en vacker gran, att göra stäningsfullt hemma, mysa men lillan och äta gott. Baka julkakor och dricka glögg. Det är så kul!
Kram
/Sara

edda sa...

Ja..vi er forskjellige....jeg skulle ønske høsten var i 3 måneder..og vinteren bare 1....
ha en flott søndag
klemmer edda

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Javisst er våren en deilig tid, men må si jeg nyter høsten også. Vi er heldigvis forskjellige alle vi mennesker. Julepynta butikker er litt i tidligste laget syntes jeg også.(selv om jeg elsker julen)ha en fin dag:)

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så tåkigt att du inte tycker om hösten, själv tycker jag alla årstider har sin egen charm.
Kram Theres

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Så fint du gjort! Nja håller nog med dig där om hösten! Är inte heller så förtjust i den men ja man försöker ju! Våren och sommaren! Mmm det är härliga tider det. O VINTERN om man får uppleva den riktiga!!! Här nere blir det väl plask som vanligt utan snö på julen osv! Ha en fin dag kram

Vit som snö sa...

Jag gnäller gärna med dej! Blir också vemodig, för att inte säga deppad, av höst. Vet vad som väntar o här är vintern oändlig!
Julen däremot älskar jag men jag är gammeldags i det fallet, vill helst att dom väntar till skyltsöndag med julskyltning!
Du! Jag köpte en svart lackstång häromdan i pysselaffären jag brukar shoppa loss i!
Kram Cilla

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Ja hösten har väl sina fördelar också kanske men som sagt inte min favvo! MMmmm paj låter gott! har inte heller bakat bullar! hihi. Nu ska jag fortsätta här, måste ju pyssla för Evelina kommer ju imorgon och gör reportaget! hah Ha en fin dag kram

mariaK. sa...

Jag har lärt mig med åren att uppskatta hösten. Den blir nog aldrig någon favorit, men det är väl bara till att gilla läget, inte så mycket man kan göra åt dess ankomst.
Den är ju faktiskt härlig på så sätt, att men kan börja planera trädgården inför nästa vår och sommar.
Och hade det inte varit för hösten (eller dryga januari och februari), så kanske vi inte hade uppskattat vårens ankomst på det sätt som vi gör :-)

zinkbaljan sa...

Våren år ju åxå härlig men jag älskar hösten mest av allt!!!
:=)
Kraaaam

Joy sa...

Så mycket vackert du har! Jag är inte så lite avis... hihi!
Tack för att du kikade inom min blogg och ha en riktigt fin vecka!
Kramar Joy