måndag 24 augusti 2009

Rosor trivs inte i min trädgård....men denna växer i en kruka så den har jag haft i flera år nu. På vintern står den i växthuset och hittills har den klarat det.Det är synd att jag inte lyckas med rosor,det är en så vacker blomma och blir fina att torka.
Smaken ändrar sig även när man är vuxen,det fanns en tid när jag fick för mig att jag inte tyckte om rosor........
konstigt nu älskar jag dem.
Då samlade jag på blått glas,nu är jag inte alls förtjust i blått,här hänger i allafall några blå fiskekulor,jovisst jag har fler blåa saker och tycker väl att det kan göra sig bra.
Men det är väl kanske tur det att man ändrar sig.

8 kommentarer:

edda sa...

hei:)
ja det er rart hvor smaken forandrer seg med årene....jeg elsker roser jeg og....så flott det keramikk fatet med roser på var....nydelig....de var ikke så verst de blå kulene helller:)
Ha en fin dag
klem edda

Modern Country sa...

Hei Agneta, for noen vakre bilder du deler med deg i dag!! Åå så fine roser du har. Så romantiske og duse i fargen. Hos meg trives de heller ikke så godt og jeg har allerede klart og drepe ett visst antall. Men prøver nå på nytt med ett par nye. Denen vinteren skal jeg prøve å sette krukkene i kjelleren. Såfår vi se..ja vi får se..

Får jeg spørre hva din rose heter!

Aina

Isabell sa...

Hej Agneta!
Vilka fin blogg du har!!! Kul att du huttade till mig också!!! Lila är min favoritfärg och hemma har jag mycket lila!!!
Förut tyckte inte jag heller om blått, men på landstället har vi mycket blått. Det passar bra där i en marin stil med havet nära.
Ha en fin dag och tack för din kommentar! Nu skall jag lägga till din blogg på min blogg!
Hälsar Isabell

STENLYCKA sa...

Hej Agneta.
Trevlig att du tittade in på min blogg på så sätt hittade jag din vackra blogg.
Alingsås är en stad som jag besöker ibland, tyvärr har jag missat din butik, men det skall bli ändring på det, nästa gång jag besöker staden skall jag titta in till dig.Vilka dagar har du öppet?
Vilken vacker skulptur du har vid dina rosor. Har du gjort den?
Ha en bra dag!
Kram

Atelje Skärvan sa...

Tack!
För era kommentarer de betyder så jätte mycket för mig.

MormorRuthsAnn sa...

Hej!
Tack så jättemycket för tipset! Den skall jag testa!

Vilken fantastisk kvinna, blicken ser ut som längtan till något. Har du gjort den själv???? I så fall så har du verkligen en gåva!!! Helt otroligt vacker!!!

Ha det så gott!
Ann

Angels, roses & white homes sa...

HEJ! ÅH tack snälla för din goa kommentar om min blogg!!!Vilka underbara rosor du visar, är så svag för dom och en sån ljuvlig färg. Trevlig blogg du har! Den här måste jag länka från mig.Ha en fin dag kram

pepperkverna sa...

Så vakkert! Ansiktet var helt fantastisk! Hege