lördag 15 augusti 2009

Fikapaus ute på gården där min butik ligger,fast just nu känns det inte som detta hände förra veckan,det är nämligen så höstaktigt denna kväll regn och blåst,jag sitter här vid min dator med tända ljus.Fast det måste väl ändå komma mer varma soliga dagar.
Var nu inte oroliga....det är inte ni som ser dubbelt,det är jag som klantar mig och lägger in samma bild två gånger,det värsta är att jag har ännu inte lärt mig hur man tar bort enstaka bilder. Ja så illa är det,men jag får trösta mig med att jag fortfarande är en nybörjare.
Här var det en liten sötnos som ville vara med,inte mig emot,känn dig lugn lilla nasse för jag äter inte kött!! Det är ingen riktig gris,men söt ändå.
För flera år sedan var vi på Gotland,där köpte jag stockros frön och planterade på gården,de trivs bra där bland kuller stenarna.

3 kommentarer:

Kate sa...

Hallo.
Morro at du var innom meg.
For en spennende butikk du har, får lyst å reise dit med en gang.
Dessverre er ferien over for i år, skolen begynner på mandag.
Men neste sommer.......
Takk for koselig kommentar også. Det varmer at noen bryr seg. Heldigvis ser det ut til å gå bra denne gangen også. Men vi nyter livet intenst, man vet alldri.
Ha en fin dag, jeg kommer innom igjen.
Klem Kate

Idyll och Inspiration sa...

Hej! Tack för din gulliga kommentar om bloggen! Jasså du är också nybörjare som mig? Ja, det är en härlig och spännande bloggvärld som ni har gett oss in i. Ett varmt lycka till från mig.
Väldigt fina bilder du har.

må så gott kram tessan

lottens vita och gröna sa...

hallå där, vilken uteplats, sätter mig på en gång och tar en java från den ljuvliga servisen...håller den härliga grisen oss sällskap kanske, hihi, guuuu så söt, har du köpt eller gjort, super söt!

varmkram lotten