måndag 23 november 2009

Ännu en........ Jag har ju visat mina skyltdockor tidigare,denna min minsta köpte jag på blocket nu i höst.Hon hade inget hår så jag fick skaffa henne en peruk.Eftersom jag har några stycken så har hon fått flytta till butiken.
Igår på ridlektionen så blev hästen jag red på och en annan skrämda av något,så de sprang som galningar. Vi åkte av,jag vet inte hur det gick för den andra för jag blev helt om tumlad.Flög med huvudet före,jag har hur ont som helst trots värktabletter,hjärnskakning och röntgen visar att två koter i nacken är ihoptryckta,läkaren sa att det kan varit så sen tidigare,ont i ryggen har jag haft men aldrig i nacken så jag tror att det hände i går,det var ju en rejäl smäll. Nu hoppas jag att värken skall försvinna,vet inte om jag kommer att forsätta att rida.Det var synd jag tyckte ju att detta var så kul men jag hade nog ändå tur,det kunde blivet värre. Så denna veckan kommer jag vara hemma ifrån arbetet,skall börja gå på sjukgymnastik,numera skall man inte ha halskrage det förvärrar skadan, man skall röra på sig.
Ha det nu så bra.

9 kommentarer:

Bibban sa...

Stackars dig, nu får du ta det lungt ett tag..kram kram

Livet på Berget sa...

Hej
Men sådan otur. Jag har ju ridit mycket när jag var yngre, var fodervärd åt en häst i många år. Har åkt i backen många gånger men haft tur och klarat mig bra. Trist att det blev så här, det är hemskt roligt att rida och bra motion är det också. Hoppas du blir helt återställd.
Skyltdockan är läcker!
Krya på dig!
Kram
/Sara

Unknown sa...

Hej
Hemskt vilken olycka, det har kunnat gå riktigt illa, hoppas du inte får några men.
Får rysningar, barnbarnet rider, fort kan det hända.

Vilken fin docka, skulle passa i min lilla butik.

Ha det gott.
/Maggan

Sköna o Gröna Ting sa...

Käre hjärtanes..., det kunde ju gick riktigt illa vännen!!!!
Då får du vara rädd om dig i veckan när du skall vara hemma.., inget julfejande inte..., kan du låta bli tro:):)...?
Hoppas du snart är bättre och ta väl hand om dig!!!
Krya på dig kramar ifrån
Marianne

Roses & Angels sa...

Men kära du! Å tur att det inte gick jätte illa! Fy vilken olycka! Hoppas att du kommer att bli fri från smärtan o att allt blir ok! KRAM

teddy bears Marin to Venice sa...

Very beautiful!

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Uff og huff,høres ikke bra ut. Skal du fortsette å ri må du nok fort opp på hesteryggen igjen. Jo lenger du venter jo værre blir det. Det skal mye til for at det skjer en gang til.Lykke til og riktig god bedring:)

lovefriidrott sa...

Hej Vännen
men så hemskt, hoppas nu bara att värken ger m sig:(
Skyltdockan är jättefin.

Ha en fin första advent
Kram Sari
http://www.lillaprovence.se

mimmuli sa...

Skyddsänglar var me dej<3 Tack för att du kikade in hos mig.

=)