söndag 8 november 2009

Välkommen in på ett litet änglabesök!
Kransarna har jag själv gjort,det är så skönt och avkopplande att sätta händerna i något skapande. Så blir det lite väkomnande med krans på dörren,eller hur?
Änglarna bor i min butik,det finns gott om dem där,de liksom passar in i den miljön.
Undrar just vad denna ängeln tänker på,hon ser så fundersam ut.
Idag har det varit ett underbart väder,även om inte solen sken.Jag har varit på ridlektion,det är hur roligt som helst,vi har ännu inte börjat att gallopera men vi travar.
Önskar er alla en en fortsatt trevlig söndag.

9 kommentarer:

Shabbycharm sa...

Så vackra kransar du har lagat,det er så underbart å kunna va kreativt.
dom andra änglarna va underbara,elskar änglar.
kram bella

bikim sa...

Love the garland!
Happy new week,
Rosa

Livet på Berget sa...

Hej
Dina karnsar är så vackra på dörren, ser väldigt välkomnande ut! Tack för din änglatur, den var mysig:). Ridlektion, jag är då så kul att rida kan tänka att du får rejäl träningsverk, det brukar man få när man är ovan:).
Må gott!
Kram
/Sara

Arneberg sa...

Takk for koselig besøk på bloggen min;-)Så flotte kranser du har laget!De tok seg virkelig bra ut på den flotte døra!!Flott stemning;-)Ha en fin uke!Hilsen Mona

Annbritt Schmützer sa...

Har oxå dom änglarna i min butik*L*

Texten i din blogg är för mig nästan oläslig pga den ljusa gråa färgen..Kan va bra att veta att det syns olika i olika webbläsare!
annbritt

C ♥ sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen hos meg. Nydelige kranser og engler! Skjønner at man føler seg virkelig velkommen når man kommer på besøk :)

Ønsker deg en fin uke. klem C ♥

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Hoppas allt är bra med dig! Åh gud så fina änglar och kransar du visar, helt sagolika. Älskar ju änglar! Tänkte ta och pipa in hos er alla för man missar så mycket :-( men jag får ta en i taget hihi! Ha en bra dag kram

Livet på Berget sa...

Hu det lät inte roligt alls:(.
Lycka till!
Kram
/sara

Angels, roses & white homes sa...

HEJ!Alltså jag kan ju läsa texten utan problem men det kan ju vara svårt för dom som har lite sämre syn. Ett tips är ju att ändra den gråa till ett, två snäpp vassare färg så syns den ju hur bra som helst. MEN ja jag kan läsa den. Ja vi har fyndat en hel del idag hihih bilder kommer när dom är klara.Ha en fin dag och ropa om du behöver mig hihih! kram