torsdag 3 december 2009

En solskenshistoria.......
Häromdagen var jag inne i en blomsterbutik,när jag kom ut till parkeringen så hittade jag en plånbok med pengar, körkort visakort mm.Jag hade lite bråttom skulle hem till en arbetskamrat,vi skulle planera vad vi skall ta med till Columbia.Fast här gällde att snabbt få tag i ägaren så han inte behövde spärra sitt bankkort. Ettsamtal till nummer upplysningen så kunde jag ringa till hans fru,hon fick tag i honom på hans mobil,så jag väntade och där kom en mycket tacksam man han köpte en blomstercheck till mig och kramade mig.Jag blev så glad över att kunna glädja en annan människa så.
Jag har haft den stora oturen att själv bli av med plånbok två gånger just vid juletid,så jag vet vilka bekymmer det ställer till.
När jag kommer hem från våran resa skall jag köpa mig en riktigt fin växt,men inte nu ifall sambon glömmer att vattna den.

5 kommentarer:

Gudrun sa...

Så härligt det är med ärliga människor. Så bra att han fick den innan han hann spärra korten. Bra jobbat!
Kram

Livet på Berget sa...

Jag förstår att han blev glad och tacksam, man blir ju tokstressad när man tappar börs eller nycklar. Så snällt av dig att ringa! Vilken vacker skål med hjärtan!

Ha de gott!
Kram
/Sara

hemma hos lilla mej sa...

Förstår att han blev glad av att du ringde.Man får ju panik om man tappar plånbok eller nycklar.Vad gulligt att han uppskattade det och du fick en blomsterchek.ja det är skoj att göra någon glad.Ha en mysig fredag kramizar Rita.

Unknown sa...

Härligt med ärliga människor, det känns så skönt i hjärtat när man får återlämna en sak till ägaren.

Ha en skön semester!

Måste även tala om att jag har en till blogg, utan skycken
http://vindsromantik.blogspot.com/

Ha en skön 2;a advent.
/Maggan

Krukmakeri hemjord sa...

I den stressade tid vi lever i så gjorde något som inte många gör..Det får du en stjärna i himlen för.Va roligt att han uppskattade det!
Här förbereds för julmarknad .Minst 18 bussar från stockholm kommer till lilla Nora
ha en skön advent

annbritt