torsdag 3 december 2009

En solskenshistoria.......
Häromdagen var jag inne i en blomsterbutik,när jag kom ut till parkeringen så hittade jag en plånbok med pengar, körkort visakort mm.Jag hade lite bråttom skulle hem till en arbetskamrat,vi skulle planera vad vi skall ta med till Columbia.Fast här gällde att snabbt få tag i ägaren så han inte behövde spärra sitt bankkort. Ettsamtal till nummer upplysningen så kunde jag ringa till hans fru,hon fick tag i honom på hans mobil,så jag väntade och där kom en mycket tacksam man han köpte en blomstercheck till mig och kramade mig.Jag blev så glad över att kunna glädja en annan människa så.
Jag har haft den stora oturen att själv bli av med plånbok två gånger just vid juletid,så jag vet vilka bekymmer det ställer till.
När jag kommer hem från våran resa skall jag köpa mig en riktigt fin växt,men inte nu ifall sambon glömmer att vattna den.

6 kommentarer:

Gudrun sa...

Så härligt det är med ärliga människor. Så bra att han fick den innan han hann spärra korten. Bra jobbat!
Kram

Livet på Berget sa...

Jag förstår att han blev glad och tacksam, man blir ju tokstressad när man tappar börs eller nycklar. Så snällt av dig att ringa! Vilken vacker skål med hjärtan!

Ha de gott!
Kram
/Sara

hemma hos lilla mej sa...

Förstår att han blev glad av att du ringde.Man får ju panik om man tappar plånbok eller nycklar.Vad gulligt att han uppskattade det och du fick en blomsterchek.ja det är skoj att göra någon glad.Ha en mysig fredag kramizar Rita.

Mags Romantiska Smycken sa...

Härligt med ärliga människor, det känns så skönt i hjärtat när man får återlämna en sak till ägaren.

Ha en skön semester!

Måste även tala om att jag har en till blogg, utan skycken
http://vindsromantik.blogspot.com/

Ha en skön 2;a advent.
/Maggan

Annbritt Schmützer sa...

I den stressade tid vi lever i så gjorde något som inte många gör..Det får du en stjärna i himlen för.Va roligt att han uppskattade det!
Här förbereds för julmarknad .Minst 18 bussar från stockholm kommer till lilla Nora
ha en skön advent

annbritt

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色