tisdag 21 juli 2009

Lite trädgårdsbilder,vatten så härligt lugnande.Det är så kul att se småfåglarna när de badar.
Våran tomt är kuperad så därför fick det bli en trappa.Fast den passar in tycker jag.
Här står en så kallad fästmanssoffa,jag tycker inte att den har fått någon bra plats ännu.
Då var det dags för en ny presentation, Cornelia heter hon inköpt på Tradera och hämtad i Vårgårda.Hon hade inget hår så jag fick köpa henne en peruk.
Jag har en syster som är bosatt i Tyskland sedan många år,hon och hennes man har ett tjusigt hus med en minimal inredning,hur som helst blev de så förtjusta i mina skyltdocker så nu vill de ha en i sin hall.

1 kommentar:

Evans sa...

Hejsan! Tack för kommentar på min sida. Du frågade om det inte var jobbigt att ha fler bloggar, ibland är det det. När jag ska lägga in bilder från trädgården, så kan de hamna på den första bloggen, men vi får se hur mycket tid det tar, för det gör det. Jag har varit inne och läst och tittat på din blogg, har även tittat runt i din butik. Jag har också drejat men det tar också mycket tid, fick tyvärr sälja både skiva och säga upp kontrakt på lokal. Något som jag idag kan sakna. Har 2 veckor kvar av semestern, den tillbringar jag i Dalsland tillsammans med min sambo. Det måste vara roligt att ha barnbarn....vi får se om jag får det snart, jag har två döttrar utflugna sedan länge...ha det gott/Eva