söndag 21 mars 2010

Det var något bekant med denna "fula" mugg...... Så jag vände på den!!Oj den har jag ju gjort en gång i tiden.Det var nnämligen så att jag var på loppis i höstas och hittade denna mugg.Det visade sig att det var en av mina första muggar som jag drejade för cirka 20 år sedan.Ni kan ju förstå att det kändes konstigt.Min första tanke var fy vad ful den är jag ställer tillbaks den på hyllan och går vidare.Men den kostar ju faktiskt bara 5:-,köper jag inte den kommer jag att ångra mig.Trots allt var jag säkert stolt när jag gjorde den och dessutom har någon köpt den av mig. Så nu nu står den i min verkstad som ett litet minne.Men ni kan säkert förstå min känsla när jag såg mitt namn under den. Ja att gå på loppisar är mycket spännande och givande,håller ni med mig?

Agneta

14 kommentarer:

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej
Och stolt ska du vara också, för den som köpte den, tyckte givetvis om den.
Som en kreativ person, som du är, går man "vidare" man förnyar sej hela tiden. Man kan tycka, oj, varför gjorde jag så... du utvecklas ju hela tiden.
Oj, så svårt att förklara, jag upplever det ofta.

Ha det riktigt gott
Kramar
/Maggan

bikim sa...

WOW! SOOOO MANY GORGEOUS DETAILS!
LOVE WHAT YOU DID WITH YOUR EGGS!
HAPPY WEEK, AGNETA!
ROSA

Anonym sa...

Hej!

Ja så kom den tillbaka till Dej, förstår att det kändes märkligt, tycker att den är fin med vackra vårfärger...Tack för gulliga ord på bloggen min,blir så glad, försöker ta det lite lugnt med bloggandet efter pausen, det ska ju kännas roligt!

Ha en fin vecka
Kram

Livet på Berget sa...

Så kul att hitta sin gamla mugg på loppis!!! Jag brukar hitta mina gamla kläder:) inte lika spännande:). Portalen nedan blev ju jätte snygg. En vacker staty eller en kandelaber tycker jag du ska sätta där. Kommer bli hur snyggt som helst.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Monica sa...

Kul att hitta,och kul minne,,tänk vad man förändras i smak och tycke,,din hund keramik talrik är så fin,,målar du med engober eller?
Ja inte bara din talrik jag är väldigt förtjust i din keramik.
Ha ett gott kram Monica

Betongängeln sa...

ha , vilken rolig grej, att det kommer tillbaka det man en gång gjort på det sättet...kul
kram och fin är den

Claras hem på byvägen sa...

Hej! Va roligt med muggen=). Jo, tack för oss går det också sakta men säkert framåt med bygget. Alla innerväggar är färdiga, det saknas bara gipsskivor på ett par. Idag ska vi åka och köpa spackel. Vad jag förstår så har ni kommit en bra bit längre...det ser väldigt fint ut. Ha en bra dag! Hälsningar Clara

Annbritt Schmützer sa...

Vi har auktionsfirmor i mina trakter och när dom säljer mina saker är jag med och budar upp dom..ha ha ha för billigt ska det inte bli..

kram på dej

Huset vid ån sa...

Vilken fin o inspirerande blogg du har, nu ska jag kika mera!Önskar dig en Trevlig Onsdag! Kram Therese

Home No.1 sa...

Hej=) Vad häftigt och roligt att hitta ett av sina tidiga alster, den ville komma tillbaks till dig ;-)

Kram Annica.

Marlene sa...

Sååå ful var den inte... men jag förstår känslan. Kul att du köpte den. En liten undran bara, berättade du för säljaren att det var du själv som tillverkat den. Tycker du borde fått den utan att betala.

Jeanette sa...

men vad roligt att den kom tillbaka till dig
kram

Mycket annat & lite betong sa...

Vad roligt att hitta något man gjort för länge sen på loppis.
Hur går det med kattletandet?

Agneta

Undaunted sa...

How exciting to find something of your own years later!

Yes, I found a translator, and I am enjoying your blog very much! :)