onsdag 25 maj 2011

Min första hund var en collie hans namn var Charlie,en helt underbar hund.Han blev nästan 13 år,ni som har haft något djur vet hur hemskt det är när det är dags att ta farväl.
Min exmake trodde inte att jag skulle klara av att vara med (vilket jag ångrar idag)
När jag kom hem var hunden borta,jag undrade var hans halsband var för jag hade tänkt att behålla det som ett kärt minne.Jag insåg dock att det var riktigt att Charlie fick behålla sitt halsband.
Så jag gick och satte mig och tillverkade ett halsband i lera som såg ut som Charlies,nu många år senare ligger det framme som ett fint minne av en underbar vän.
Tiden läker såren men minnena vill jag bevara.

Måste bara berätta om en kund som besökte min butik i lördags.Hon tog foto och skrev om butiken i sin blogg.Vill ni besöka hennes blogg så klicka bara på länken nedan.
paula-lindblom.blogspot.com

4 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Ja att förlora sin kära vän är så jätte tungt. Har själv alltid haft djur omkring mig så jag vet verkligen vad svårt det är den dagen ett farväl är ett faktum. Ett så fint halsband du gjort till minne ♥ Kramar från Marias Hörna

Angels & Roses sa...

Ja du att förlora ett kärt husdjur är jätte jobbigt. Har varit med om det flera ggr. Fint halsband du har gjort till minne av honom. Å måste in och läsa vad hon skrivit. DU vännen! Du har samma lampskärmar som jag. =) Jag har mina i sovrummet och ropade in dom på tradera och har letat efter den 3:e. Vart har du köpt dina? EN STOR kram på dig

Anonym sa...

Hej, vad du är duktig att modelera med lera, man skulle konna tro att det är kopplet doppat i lera som ligger där, jättefint och vilken fin idé´.

Tack också för tipset du lämnade på min blogg:)

Kram och ha en skön helg!

Anneli sa...

Hejsan.

Men vad kul med reportaget om din butik!
Vilka foton.
Åh, tänk att Reine kunde måla så, för visst är det din Reine som menas?
Helt otroligt!

Vi kanske skulle göra reportage om varandras butiker?
Nä, jag skojar......

Du kan verkligen det här med att få till rena konstverk av lera....trodde det var ett riktigt koppel.

Ha en fin helg,
Kram Anneli.