onsdag 16 februari 2011För ett tag sedan köpte jag en provdocka på loppis,men jag glömde att fotografera den innan jag gick lös på den.Kroppen var klädd i ett mörkblått tyg,foten var som den är nu (svart smide)hur som helst så blev resultatet så här.Provdockan har flyttat in i vårt sovrum,det verkar som om den har hittat sin plats.Från det ena till det andra har ni märkt att dagarna blir längre?Visst är det helt underbart.Idag har jag haft en ledig dag,det vill säga jag har lagt upp den på mitt sätt,har faktiskt hunnit med en hel del och det känns bra.Det är väl ganska konstigt egentligen att man alltid vill prestera så mycket när man är ledig.Man kunde ju lika gärna suttit i soffan och läst en spännande bok.eller hur?När vårsolen kommer på allvar tänker jag nog att slappa lite i en skön stol,det blir bra.Det kommer väl att dröja ett tag till,det snöade här idag.Ha det så gott /Agneta 

8 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Provdockan är nog rätt lycklig att just har hamnat hos dig.
Vilken härlig förvandling den fick.
Ja, det känns underbart med längre dagarna och snart blir det väl även varmare. Februari tar bara ut sin rätt...vintermånad är vintermånad och så ter den sig.
Ha en underbar dag, Kram, Petra B.

ewa-christine sa...

Så fin den blev din provdocka.........återbruk, återanvändning, är min melodi!

ewa-christine sa...

Försökte hitta din mailadress i bloggen, men hittade ingen. ville bara säga att det är helt rätt att göra det man tänker eller tänkt. Tog själv dykarcertifikat vid 55+ och då hare jag aldrig varit under ytan med huvudet........allt går om man bara vill. Var ligger din butik?? Skulle vara kul att veta.

Anneli sa...

Hejsan.

Mycket snygg docka, tur för dig att inte jag var på den loppisen...hi...hi....

Nä, ärligt talat är jag inte mycket för loppisar, tycker aldrig jag hittar något när jag väl besöker en loppis....

Auktioner är bäst, men tycker att Horla har tappat stinget en del.

Önskar dig en fin dag,
Kram Anneli.

Husprojekt Drömhus sa...

ååh så vacker provdocka & skönt med en ledig dag :)

kram & ha en fortsatt fin torsdag,
Tiina

Lykkeliten sa...

Så fin den prøvedukken var:)
Herlig med dagene som blir lysere. Merker det godt nå at dagene er lengre. Våren kan ikke komme fort nok;) Nyt kvelden, klem:)

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Vit som snö sa...

Superfin!!! Och vilken vacker spetskrage som pryder din skyltdocka!
Jaa, visst är det skönt när ljuste börjar strömma in genom fönstren! Även om det kan tyckas lite dammigt när det ligger på som värst;) Snart vår....
Ha det gott!
Kram Cilla