tisdag 25 oktober 2011



Traskronan ...Förra sommaren gjorde jag den och den fick hänga utanför butiken,trasbanden rörde sig så vackert i vinden.När det var dags att ta in den så fick jag en ide ,jag hängde in en ljusslinga i den.Ni kan inte ana så många som har tittat och fotograferat denna skapelse.
Så det var nog en ganska bra ide.
Imorgon är jag ledig från mitt vanliga arbete så då är jag i min butik som har öppet onsdagar och lördagar.Är det så att ni har vägarna förbi så välkomna in.

måndag 17 oktober 2011

Äntligen har jag fått tag på ett sådant här ställ till tvättfat och kanna.
Mitt tvätt fat var för stort för att passa så jag tog ett fat och kanna som jag själv har drejat,jag tycker att det var kul att färgen som är på stället finns i bladen.Så nu får det pryda  i sovrummet.




fredag 14 oktober 2011

Kort klänning och kängor helt rätt i tiden eller hur?Men vilken tid denna bild är från 1922.
Kvinnan på nästa bild ser också ut som hon är i vår tid,visst är det märkligt med modet.Det är som om modeskaparna uppfinner hjulet en gång till.


Detta foto ser iallafall ut att vara ifrån 20-talet.
Det är kul med så gamla veckotidningar.
Är jätte dålig med att blogga just nu men det är fullt upp med annat.Önskar er alla en fin helg/Agneta

torsdag 6 oktober 2011

Rosor att gå på.Vad tycker ni om min nya matta,nåja den är inte ny den är köpt på auktion.Kanske har den hängt på en vägg för den är inte sliten.Nu ligger den iallafall på golvet i sovrummet,hade faktiskt inte tänkt att ha någon matta där.Tycker verkligen om den det gjorde säkert personen som satt och broderade den också,kan undra hur många timmar det tog.Den luktade lite unket så jag handtvättade den så nu luktar den gott.Nu måste jag hasta iväg till arbetet.Ha det så bra/Agneta