fredag 29 oktober 2010

Livets knapp.....

I ett runt fönster i gästrummet hittade denna figur sin plats,jag kallar den för livets knapp,tror faktiskt att den heter så.Det lilla barnet sitter och känner på sin navel.
Det är så roligt att hitta lämpliga platser till alla de saker som man har sparat på sig,nu när man får större ytor så känns det verkligen att en hel del så att säga "hittar hem" hoppas att ni förstår vad jag menar.
Fredags kväll och jag är ledig,härligt här sitter jag och skriver med Sune på min axel,Sune är alltså en papegoja.
Nu önskar jag er alla en riktigt skön helg/Agneta

onsdag 20 oktober 2010


Här kommer några fler bilder ifrån  övervåningen,men jag känner inte igen mig ,jo hemma men inte när jag försöker göra detta inlägg,här har man sannerligen ändrat om.Du milde,eller är det min dator som har fått snurren.Jag ger upp för nu är det ändå dags att hoppa i säng.

lördag 16 oktober 2010

Ljus i vårt hus....
Här kommer det lite mera bilder från övervåningen,det är den roliga biten att inreda.Just nu har jag fullt upp med detta.Tankarna far än hit och än dit,vi får väl se hur det blir i slut ändan.Jag återkommer med mera.
Agneta

onsdag 13 oktober 2010

Drömmar........
Alla har vi väl sådana,en av mina har varit en spiraltrappa.Första gången jag såg en sådan det var i en butik någon gång på 60- talet.Jag minns att jag blev helt betagen trots att jag bara var ett litet barn,nu äntligen har jag en sådan,men det det tog tid.Fast det är ju ändå så att alla drömmar inte blir verklighet men denna blev det till slut.Det tackar jag för, min katt Sally instämmer,det värsta är att hon tror att detta är hennes trapp,nej,nej Sally detta är faktiskt min dröm,men du får lov att vara där.
Fortsättning följer....

måndag 11 oktober 2010

Kul att ni tittar in till min blogg,måste bara erkänna att jag har varit dålig på att blogga senaste tiden. Nu på morgonen gick jag runt och tog lite nya bilder på övervåningen som snart är klar. Så håll ut det kommer mera.
Saker som är köpta på auktioner nu i sommar,två härliga spetsöverkast har just fått sig en tvätt och hänger på tork ute. Allmoge asken hade många maskhål men som tur var hade de flyttat,jag brukar ta på linolja blandat med terpentinbalsam det vårdar trädet och luktar så gott.
Önskar er alla en bra vecka/Agneta

söndag 3 oktober 2010

Kan inte förstå vad det är som gör att katten trivs här.....
Kan det vara fiskarna?Jo visst är det så,det är en underlig katt hon gillar även vatten.
Kolla in min våg,visst är den fin stor och rejäl och gammal.Sambon skuttade upp på den och vägde sig,jag har inte vågat ännu har en konstig känsla av att det skulle göra mig besviken.
Så den får stå där och pryda sin plats och den som vill och törs får testa sin vikt.
Allt gott till er alla/Agneta