måndag 20 september 2010

Ute inne vad är vad....
Nu tror ni väl att vi har blivet alldeles tokiga.Detta är våran nya fondvägg,kanske lite ovanlig,bakom dörrarna skall teven vara så när man inte vill se på den är dörrarna stängda.
Nu skall jag leta efter några lampor som skall sitta jämte dörrarna så att känslan blir ännu mera som en yttervägg.Ett par gamla skridskor har hittat sin plats på väggen,det kommer väl att bli lite mera grejor innan vi är nöjda.Jag återkommer med mera bilder av denna tokiga skapelse.Undrar just vad Ernst hade tyckt om denna idén,vad tror ni?
Nu får ni ha det så bra/Agneta

lördag 11 september 2010

Fredags var jag på auktionsvisning i Österbodarne,det är Christer Ericssons hem som skall gå under klubban. Naturligtvis arbetar jag i morgon (söndag)då auktionen blir,jag kunde inte låta bli att lägga ett par anbud men chansen är inte så stor att jag får något.Träffade Knut Knutsson( från Antikrundan) han var riktigt trevlig.
Hur som helst var det iallafall en upplevelse att få se det,synd att jag glömde min kamera då hade jag kunnat delat med mig lite.
Idag har jag varit på en gårdsauktion vissa saker gick mycket dyrare än vad jag tar i min affär.Det är lustigt vad det kan skilja på priserna.Jag ropade in helt underbara handukar,handvävda med monogram,jag tycker så mycket om röda monogram.Får nog ta kort på dem så att ni kan få se dem.

onsdag 8 september 2010

Hade tänkt att visa lite mera bilder men det tyckte tydligen inte datorn. Så nu blev det inte alls som jag hade tänkt mig.
Så är det i bland,får väl hoppas att det fungerar bättre nästa gång.Klockan är mycket och jag bör väl skynda i säng.Imorgon är jag ledig men det är mycket som skall göras.
Så ha det så bra så hörs vi snart igen.
Agneta

lördag 4 september 2010

Så skall det se ut när man lämnar verkstaden.....
Jag är igång (hoppas jag)det är så att jag nämligen har återförenas med med min älsklingslera och då blev det en jätte stor skål. Då känns allt jätte bra,nu gäller det bara att allt går bra i bränningen.Man vet ju aldrig med lera,det gäller att det är torrt inför skröjbränningen därefter skall det glaseras och brännas igen.
Det tråkiga är att jag har börjat att få så ont i mina fingrar inte bra när man skall dreja det är som om fingrarna låser sig. Nu skall jag inte klaga det finns det som är mycket värre.
Hoppas att ni alla mår bra/Agneta

onsdag 1 september 2010

Grattis till mig själv som har lyckats att få ihop tvåhundra inlägg....
Har ni tänkt på att det snart är val?
Det jag tänkte att skriva om, det vet jag inte om jag vågar men jag vill vara ärlig och stå för det jag tror på.Vad skall hända?Att mina följare slutar att följa mig,eller att jag blir "bloggmobbad"Nu tar jag risken,visst skulle jag hemskt gärna se att det blev en kvinnlig statsminister,men inte Mona.Det kommer att innebära att det tar många år innan en ny kvinna får den möjligheten, så kvinnor rösta med hjärnan och inte med hjärtat.Bli nu inte jätte arga på mig för detta inlägg jag är ju bara ärlig.
Allt gott till er alla (även Mona)/Agneta